Aluminijumski prozori

Alu stolarija

Alu stolarija – Prozori izrađeni od aluminijuma svojim osobinama zadovoljavaju visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje.  Veoma je važno i to što se ovim ALU profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije. Njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Aluminijumski prozori

Aluminijumski prozori omogućavaju više toplote u prostoriji tokom grejne sezone. To znači da ćete imati manju potrošnju električne energije ili ogreva za grejanje. ALU prozori mogu imati termo prekid što predstavlja izolacionu barijeru unutar profila, koja vam omogućava odličnu izolaciju. Tokom leta u Beogradu, vrućine i visoke temperature su postale česte. Prilikom upotrebe klima uređaja, aluminijumski prozori čuvaju hladan vazduh unutar prostorija. Na taj način će klima uređaji raditi manje. Aluminijumski prozori sa termo prekidom sprečavaju stvaranje vlage i buđi, što svakako čuva vaše zdravlje i prostor u kojem boravite.

Karakteristike Alu stolarije

Dobro zaptivanje, slaba propustljivost toplote, zvuka, moderan dizajn i prelep osećaj prostora i pogleda karakteristike su ponuđenih profila. Alu stolarija poseduje veliku otpornost na atmosferske uticaje. Pruža dobru termičku i zvučnu izolaciju. Pogodna je za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću. Govorimo o materijalu prirodnog porekla koji ne utiče negativno na okolinu I zdravlje ljudi. Zastakljivanje se vrši kao i kod PVC stolarije, termo staklom u više varijanti kao što su flot staklo, stop-sol staklo, ornament staklo, nisko-emisiono staklo punjeno argonom i drugo. U kombinaciji sa visoko kvalitetnim okovom garantujemo bezbednost i dugotrajnost.

Izrada i ugradnja alu prozora, alu vrata, kao i fiksnih elemenata od aluminijumskih profila, omogućava širok asortiman proizvoda po Vašoj želji. Ugradnja ALU stolarije se radi kako u Beogradu, Zemunu i Vojvodini, tako i u celoj Srbiji.

Alu stolarija

Alu stolarija je idealna kako za Vaš dom, tako i za Vaš poslovni prostor. Dobro zaptivanje, slaba propustljivost toplote, zvuka, moderan dizajn i prelep osećaj prostora i pogleda karakteristike su ponuđenih profila.

Aluminijum-drvo prozori

Stolarija drvo aluminijum

Drvo ima prirodnu toplotnu izolaciju. Značajno smanjuje energetske potrebe za grejanjem i hlađenjem. 

Drvo je prirodni materijal. Pruža jako dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

Spoljna aluminijumska obloga vrlo je trajna i ne zahteva nikakvo održavanje. Izuzetna trajnost dodatno privlači kupce. S unutrašnje strane dobijate prirodni ugođaj koji daje drvo, a sa spoljne strane dugotrajni kvalitetan materijal kao što je aluminijum. 

Veliki izbor boja.