PVC ulazna vrata

PVC vrata proizvedena od profila renomiranog nemačkog proizvođača vrhunskog su kvaliteta i dizajna. U sklopu sa visoko kvalitetnim nemačkim okovom čine proizvod kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.

Ukoliko odaberete Stillmont vrata, ulaz u Vaš dom će postati moderan i atraktivan. Naša vrata od PVC materijala zadovoljiće i najzahtevnije kupce, a Vašoj kući daće poseban izgled.

Ulaznim vratima posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni deo stolarije na kući i trebaju zadovoljiti svojim izgledom, takođe trebaju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.

Ulazna vrata od PVC materijala mogu biti jednokrilna, dvokrilna, i razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima. Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvetlo ili kao bočni fiksni elementi.

Veliki izbor ukrasnih panela ili pak veći broj kombinacija prečki i stakla daje vam mogućnost da sami osmislite ulaz u svoj dom.

Ulazna vrata su, gledajući sa stanovišta PVC stolarije, zaštitni znak svakog doma i u zavisnosti od predvidjenog otvora mogu se proizvesti u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijanti.

Moderna ulazna vrata

Prateći savremene trendove i sve više zastupljeni dizajn poslovnih i stambenih objekata, u našu proizvodnju smo uvrstili i izradu  ulaznih vrata koja će zadovoljiti i najzahtevnije kupce. Ove modele vrata pored kvaliteta odlikuje i elegantan izgled. Pred vama je veliki izbor ukrasnih panela, odabir boje, stakla, kvake. Odabirom detalja od kojih će se proizvesti ulazna pvc vrata kupac stavlja svoj lični pečat na njih. Na taj način Vaš dom dobija novu vrednost.

Ulazna vrata su napravljena od najkvalitetnih pvc profila otpornih na UV-zračenja. Okovana su sigurnosnom bravom I velikim odgovarajućim šarkama velike nosivosti. Ulazna vrata od PVC materijala odlikuje dobra termoizolacija, ali nisu pogodna za mesta za mesta koja su tokom dana mnogo izložena uticaju sunca. Savetuje se da postoji zaklon od jakih sunčevih zraka.

Ulazna vrata spadaju u seriju economy profila gde uz povoljnu cenu dobijate značajno kvalitetan proizvod. Ovakva ulazna vrata garantuju visoku toplotnu izolaciju, koja se dobija uskim profilima i dubinom ugradnje. Otpornost na vremenske prilike, propusnost vetra kao i klasa zaptivanja daju sigurnost kod svih vremenskih uslova.

Za parametre zvučne i toplotne izolacije možete nas kontaktirati pa ćemo Vam pružiti neophodne informacije.

Galerija