Stillmont d.o.o.

Garažna i industrijska vrata PVC stolarija

STILLMONT Beograd – Zemun je preduzeće koje se ističe širokim asortimanom svojih proizvoda (garažna vrata i industrijska vrata, PVC i ALU stolarija, PVC vrata i ALU vrata, protivpožarna vrata, pretovarne rampe i diht zavese, staklene i alubond fasade). Posebno je važno napomenuti da se preduzeće Stillmont prvenstveno ističe visokim kvalitetom svojih proizvoda po prihvatljivim cenama. Takođe, ono po čemu nas klijenti vrednuju jeste i davanje dugogodišnjih garancija na trajanje i kvalitet različitih proizvoda. Profesionalni odnos prema klijentu se u Stillmontu neguje godinama. To potvrđuju i mnogobrojni klijenti koji nas svakodnevno preporučuju, što doprinosi povećanju zadovoljnih klijenata preduzeća Stillmont.

Proizvodi koji su najtraženiji na tržištu su svakako garažna i industrijska segmentna vrata, kao i alu i pvc stolarija. Izuzetno veliki portfolio referentnih objekata i zadovoljnih kupaca je dokaz kvaliteta proizvoda i usluga koje pružamo. Stillmont je u mogućnosti da odgovori na upite najzahtevnijih klijenata sa najsloženijim projektima.

Poslovna politika

Politika poslovanja preduzeća Stillmont Beograd se zasniva na jednostavnom principu: kvalitet, ne kvantitet. To predstavlja naše nastojanje, da se klijentima ponude proizvodi koji ispunjavaju najviše kvalitete sigurnosti, udobnosti i estetike uz minimalne troškove.

Kako bi se steklo i učvrstilo poslovno poverenje kod pozantih i potencijalnih klijenata, Stillmont je uspešno implementirao sistem upravljanja u okviru međunarodnih standarda ISO 9001 – za kvalitet, ISO 14001 – za zaštitu životne sredine i OHSAS 18001 – za bezbednost i zaštitu zdravlja na radu.

Implementacijom ovih standarda Stillmont je podigao kvalitet poslovanja preduzeća, izvršio uticaj na poboljšanje poslovne sposobnosti i produktivnosti. Sve aktivnosti preduzeća Stillmont su usmerene na ostvarivanje poslovnih ciljeva i očekivanja klijenata.

Sedište preduzeća Stillmont kao i proizvodni pogon nalazi se u Zemunu, u naselju Altina.

Sertifikati

Želimo da sarađujemo sa Vama

Možemo mnogo toga da uradimo za Vas, od malih do velikih poslova. Slobodno nam se obratite sa vašim zahtevima i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.