U saradnji sa kompanijom „Inkema“ nudimo Vam pretovarne rampe i diht zavese vrhunskog kvaliteta

Pretovarne rampe kao i Diht zavese će Vam omogućiti brže, sigurnije i jednostavnije rukovanje sa robom prilikom utovara / istovara robe sa kamiona u magacinski prostor. Služe da povezu magacinski prostor sa tovarnim prostorom vozila i mogućavaju viljuškarima lak pretovar.
Veliki izbor modela daje mogućnost da se odlučite za artikal u skladu sa vašim potrebama.

Praktično, ekonomično i jednostavno za rukovanje.

           

Imaju visoku otpornost na vremenske uslove. Gornja površina sa zaštitom od klizanja.  Veoma jednostavne za ugradnju jer ne zahtevaju jamu za montažu. Nosivost 4 t – 6 t.

                                      

Staze mogu biti Aluminijumske ili čelične. Veoma su lagane i jednostavne za transport. Savršene za utovar i istovar robe.

Diht zavese

Fleksibilnost i uštede više nisu nespojivi.

Dizajnirani su kako bi se osigurala značajna ušteda energije, kao što su održavanje toplote u zgradi, pružaju bolju unutrašnju higijenu i olakšavanje pristupa manevara kamiona.

 

Mogu biti:

Pokretna – fleksibilna diht zavesa koja se zahvaljujući dizajnu i pokretnoj strukturi, prilikom neadekvatnog manevra kamiona vraća u prvobitan položaj.

Fiksna – kompletno i sigurno rešenje. Njen cilj je da obezbedi savršeno zaptivanje na takav način da je ušteda energije osigurana kao i dodatna zaštita robe. Idealno se uklapa sa utovarnim delom vozila.

Rashladna skloništa koje se koriste kod objekata sa određenim temperaturnim režimom hlađenja. Dizajnirane su tako da uvek garantuju najbolju izolaciju prilikom utovara/istovara robe. Najbolja su opcija kod prebacivanja proizvoda i smrznute robe.

Skloništa na naduvavanje najfleksibilnija za rad kod velikih kamiona čime se postiže velika sigurnost i udobnost pri njihovom manevrisanju.