Alu vrata

Svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. 

Aluminijumska stolarija svojom čvrstoćom osigurava statičku stabilnost ugrađenih elemenata i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Veliki izbor boja ne sputava ostvarivanje arhitektonskih zamisli.

Aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni sve zahteve i očekivanja tako da i arhitekte rado posežu za ovim materijalom.

Aluminijumska stolarija je pogodna za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću.

Ulazna Alu vrata će svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom.

Nudimo vam veliki broj modela sa staklom kao i ukrasnim panelima. Vrata izrađujemo od termo izolovanog aluminijuma i od aluminijuma bez termo prekida. Završna obrada je eloksaža ili plastifikacija u boji po želji klijenta.

Ulazna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, i razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima. Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvetlo ili kao bočni fiksni elementi. Veliki izbor ukrasnih panela ili pak veći broj kombinacija prečki i stakla daje vam mogućnost da sami osmislite izgled ulaznih vrata.

U ponudi imamo i klizna Alu vrata koja su veoma pogodna za stambene prostore, za zatvaranje balkona, za izlaze iz zimskih vrtova ili kod potreba otvaranja vrlo uskih prostora iz razloga što zauzimaju vrlo malo korisnog unutrašnjeg prostora kod otvorene pozicije krila a pružaju dosta svetlosti.

Glatka površina aluminijuma i savršena završna obrada čine je veoma lakom za održavanje.

Aluminijumska vrata imaju jako dobre statičke i mehaničke karakteristike i vrlo su dugotrajna i otporna na spoljašnje uticaje – sunce, kiša…

Zbog ovih osobina predstavljaju odličnu investiciju i najbolji su izbor za vaša ulazna vrata.

Galerija