Alu vrata


Alu vrata – aluminijumska vrata – Svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. 

Aluminijumska stolarija svojom čvrstoćom osigurava statičku stabilnost ugrađenih elemenata. Samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Veliki izbor boja ne sputava ostvarivanje arhitektonskih zamisli i ideja.

Aluminijum je savršen materijal u arhitekturi, koji može da ispuni sve zahteve i očekivanja tako da i arhitekte rado posežu za ovim materijalom.

Aluminijumska stolarija je pogodna za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću.

Ulazna Alu vrata će svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom.

Nudimo Vam veliki broj modela aluminijumskih vrata sa staklom, kao i ukrasnim panelima. Vrata izrađujemo od termo izolovanog aluminijuma i od aluminijuma bez termo prekida. Završna obrada je eloksaža ili plastifikacija u boji po želji klijenta.

Ulazna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, i razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima. Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvetlo ili kao bočni fiksni elementi. Veliki izbor ukrasnih panela ili pak veći broj kombinacija prečki i stakla daje vam mogućnost da sami osmislite izgled ulaznih vrata.

U ponudi imamo i klizna Alu vrata koja su veoma pogodna za stambene prostore, za zatvaranje balkona, za izlaze iz zimskih vrtova. Takođe, i kod potreba otvaranja vrlo uskih prostora iz razloga što zauzimaju vrlo malo korisnog unutrašnjeg prostora kod otvorene pozicije krila a pružaju dosta svetlosti.

Glatka površina aluminijuma i savršena završna obrada čine je veoma lakom za održavanje.

Alu vrata osobine

Aluminijumska vrata imaju jako dobre statičke i mehaničke karakteristike. Izuzetno su dugotrajna i otporna na spoljašnje uticaje  poput sunca, kiše i raznih nepogoda.

Zbog svih navedenih osobina Alu vrata predstavljaju odličnu investiciju i najbolji su izbor za Vaša ulazna vrata.

Galerija