Stillmont industrijska segmentna vrata su:

  • Snažna
  • Tiha
  • Dugotrajna
  • Bezbedna
  • Posebno dizajnirana prema vašim potrebama
  • Rade se prema svakom pojedinačnom otvoru i zahtevu
  • Pored standardnih boja možemo ih raditi u skoro svakoj boji iz RAL karte po vašem zahtevu
  • Vrata se mogu u potpunosti prilagoditi arhitektonskim ili funkcionalnim aspektima vašeg objekta
industrijska-segmentna-vrata1

Materijal i izrada

Snažna, tiha i dugotrajna, industrijska segmentna vrata posebno dizajnirana prema Vašim potrebama.

Kada se kombinuju elektromotori sa jednim od naših vrata, dobićete integrisani sistem koji povećava performanse i pouzdanost.

Segmentna vrata se rade prema svakom pojedinačnom otvoru i zahtevu kupca.

Mogu se raditi od termoizolovanih panela koji su obostrano od čeličnog pocinkovanog i plastificiranog lima sa jezgrom od poliuretana debljine 40 mm, čime se postiže visoka toplotno izolacijska vrednost.

 

Motiv panela

 

Završna obrada

Dajte segmentnim vratima lični pečat – birajte između brojnih površina i dezena, atraktivnih boja po želji i gotovo svim RAL bojama, po veoma pristupačnim cenama.

Paneli su međusobno povezani šarkama sa usavršenim sistemom fleksibilnih točkića, čime je postignuto bešumno otvaranje i zatvaranje vrata.

Sa gornjim, bočnim i donjim gumama postiže se potpuna izolacija vrata.

Ostakljenje

Radi boljeg osvetljenja ili čak estetskog izgleda, industrijska segmentna vrata se mogu raditi i od eloksiranih ili plastificiranih aluminijumskih profila sa ispunom od duplog pleksiglasa ili leksana kao i u kombinaciji sa čeličnim ili aluminijumskim panelima, tkz “panoramna vrata”.

Izrađena od aluminijskih profila-okvira i staklenih elemenata izuzetno su prozračna i pružaju elegantan optički izgled. Ostakljenje može biti napravljeno individualno. Optimalno svetlo stvara pozitivnu i prijatnu radnu okolinu. Zavisno od vaših želja i potreba pravimo ih za Vas.

U skladu sa zahtevom ugrađuju se i prozori i ventilacioni otvori.

Integrisan sistem za prolaz pešaka - Pešačka vrata

Problem nedostatka pešačkog prolaza moguće je rešiti ugradnjom sistema “ vrata u vratima”. Takva vrata se otvaraju ka spolja pri čemu se ne gubi na prostoru i funkcionisanju unutar objekta. U ponudi imamo pešačka vrata sa klasičnim pragom i vrata sa niskim pragom.

Sistem upravljanja

U ponudi su i mehanički i automatski sistem upravljanja segmentnim vratima.

Sistem kontrole„gore-stop-dole“.

Zavisno od vaših želja može se upravljati i automatski.

Kada se kombinuju elektromotori sa jednim od naših vrata, dobićete integrisani sistem koji povećava performanse i pouzdanost.

Kod vrata većih gabarita naša preporuka je uz opciju daljinskih upravljača ugradnja infracrvenih senzora koji u slučaju nailaska na prepreku vrata vraćaju u otvoren položaj čime sprečavaju povredu ljudi i oštećenje predmeta.

Ugradnja

Tokom faze planiranja i projektovanja objekta od velikog je značaja izabrati pravi sistem otvaranja vrata-hardver vrata, tako da slede što je bliže moguće putanju zida objekta i krova. Ovako dizajnirana vrata omogućavaju da se krila vrata pozicioniraju na takav način da otvaranje vrata kao i prostor oko njega ostaje slobodan kada se otvore vrata.

Galerija