PVC prozori

LB-PROFILLB-PROFIL-kvalitetni-pvc-profili-za-prozore-i-vrata-lb-profile-003PVC stolarija – proizvodnja prozora je zasnovana na saradnji sa renomiranim proizvođačima PVC profila i neophodne prateće opreme.

PVC prozori su modernog dizajna, u više varijanti i oblika po želji kupca. Zadovoljavaju sve neophodne kriterijume i standarde  proizvodnje koji se odnose na provodljivost toplote, zvuka i svetlosti. Svojom prepoznatljivom elegancijom I detaljima koji već na prvi pogled čine razliku, PVC stolarija će svaki dom učiniti sigurnim, prijatnim i štedljivim.

Proizvodnja PVC prozora podrazumeva pored visoko kvalitetnog PVC profila, ugradnju metalnih ojačanja kroz komore profila u okviru samog rama ili štoka kao i u okviru krila PVC prozora, te na taj način doprinosi dodatnoj čvrstini samog prozora.

Obrada stakla za vrata i prozore se vrši savremenim metodama kompletnom mašinskom obradom. U Stillmont ponudi je više vrsta stakla od kojih izdvajamo: flot, ornament, delta, stopsol, nisko emisiono punjeno argono, staklo četiri godišnja doba kao i dodatni ukrasi termopana. U zavisnosti od zahteva kupca mogu se dodati lajsne u staklu kako bi istakle lepotu svakog prozora.

Zastakljivanje PVC prozora je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla. Lajsna za staklo za PVC stolariju se montira sa unutrašnje strane PVC prozora. Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila PVC prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga kako na krilu tako i na štoku.

Otvori za provetravanje unutrašnjosti PVC prozora i odvod kondenzovane vode se nalaze u pretkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost PVC stolarije.

Combi color

Profili prozora u boji koje vam možemo ponuditi obeležavaju izgled vaše nekretnine na najbolji mogući način. Stambene zgrade ili poslovni prostori postaće atraktivni i jedinstveni objekti koji privlače poglede, a mogućnosti su nebrojene.

Ova novina daće Vam mogućnost da uskladite boju stolarije sa izgledom objekta a i sa unutrašnjim uređenjem prostora.

Drvo dekori

Stolarija u boji drveta unosi u vaš dom lepotu, toplotu i prirodne boje kojih se ne morate odreći da biste uživali u mogućnostima moderne tehnologije.

Možete je odabrati u jednostranoj ili obostranoj varijanti.